lasten kanssa nyt 24/7. tai 12h päivä, siis käytännössä koko sen ajan, kun ovat prkl hereillä. eka päivä mennään positiivisella elämänasenteella, mutta synkät ajat koittavat edessä.

vielä viikonlopusta. oli aika makeeta. lauantaipäivän vietin kaveripojan kans lontoos, ja illalla mentii tän ja toisen kaverin kans bilettää. eka yhtee maailman coolimpaan pubiin (worlds end), siitä sitte vielä coolimpaan klubiin lontoon vähän huonommalla alueella.

klubiin sisään maksoi 7 puntaa. mietittiin siinä, halutaanko maksaa. portsari sanoi, okei, pääsette vitosella. okei, otetaan se. halusin mennä ensin veskiin. "siellä on kolme tyyppii sisällä", asiakas sanoi paikalle jostain syystä tulleelle portsarille. "VITTU AVATKAA OVI!!! AVATKAA TÄÄ VITUN OVI TAI HEITÄN TEIDÄT ULOS!!!! AVATKAAAAAA!!!!!" portsari huusi hakaten samalla vessan ovea. olin että mitä vittua. kolme tyttöö siellä vaa käyvät vessassa samaan aikaan ja meikkaavat, normijuttu, mitä portsari asiaa noin suurentelee. vessassaolijat avasivat oven, ja siellä olivat kaksi tyttöä ja yksi poika. kaikkien heidän silmien keskustat (mustat osat) olivat lautasen kokoiset. tajusin, että tällä klubilla varmaan baarimikotkin olivat aineissa.

mitkä mahtavat underground-pippalot. ihan oudot. bailattii siellä kauan, ja sit oliki aamu. hengattii hetken kaupungilla, tutustuin ystäviin tosiaan paremmin, ja sunnuntaipäivä vietettiin lontoossa. yöunet=puhdas 0min.

pubiin sunnuntai-iltana en pystynyt enää menemään, koti oli paras paikka.