au pair. rikkaassa perheessä. asua ihanassa suuressa talossa, saada parempaa palkkaa kuin paikallinen tarjoilija. lapsiystävälliselle luppoisa duuni. ei siivoamista, koska perhe palkannut siivoojat erikseen. sinulla on se kaikki!

ainoana et saa vapautta -vapautta "kodissasi" olemiseen haluamallasi tavalla, edes vapaa-aikana. se ei siis ole sinun kotisi, et voi syödä jääkaapista mitä huvittaa, et voi kulkea yövaatteisillasi keittiöön tai edes aamuvessaan. sinun on luettava tarkoin talossa vallitsevia sosiaalisia sääntöjä. vaikka kuinka hienot puitteet, aina välillä muistat olevasi... piika.

toimii jos haluat oppia paikallista kieltä, tapoja ja kulttuuria. toimii jos haluat helppoa elämää. muuten ei toimi.

minä halusin helppoa elämää ollessani rikki keväällä. olin rikki rankasta lontoon työputkesta, stressistä, pojasta.... okei, aupairius oli hyvä vaihtoehto. kaitsoin kersoja viikonpäivisin, ja viikonloput biletin ja reissailin. huh huh, muistan kevään, kuinka tein typeryyksiä, siis todellakin tein typeryyksiä viikonloppuiltaisin. (nytkin teen typeryyksiä, mutta vain ystävieni kanssa...)

taisin olla vain niin rikki kaikesta. au pairina olen saanut aikaa koota palasiani kokoon, pitää hauskaa ja näin olla itsevarmempi. minusta on tullut sosiaalisempi. kesä oli siis uskomattoman mahtava, ja vielä muutama viikko sitten kuvittelin olevani vähintään jouluun... mutta niin se suunnitelmat voivat muuttua... mutta hei, piikuus oon piikuutta -en voi siis kauhean paljon menettääkään, vaikka lupsakkaa jatkoa voisi täälläkin olla?

egotrippi - nämä ajat eivät ole meitä varten