uskon että tulevaisuus on jo määritetty. on ainakin neljä ulottuvuutta: pituus, leveys, syvyys ja aika. mutta ihminen näkee näistä vain kolme ensimmäistä (vertaa antilooppi näkee näistä vain kaksi ensimmäistä). ihminen on tietoinen ajasta (kuten antilooppi syvyydestä) mutta ei näe sitä; näe maailman tilaa esimerkiksi kymmenen vuoden kuluttua.

uskon että tulevaisuus on jo määritetty koska kerran vuosi sitten minä näin unessa kohtauksen, joka tapahtui oikeasti muutamien viikkojen kuluttua, sanasta sanaan, englannin kielellä, ja ihmisen kanssa jota en unta nähdessäni vielä tuntenut. jos minä näen näyn joka tulee toteen, sen tarkoitus oli tulla toteen. tulevaisuus on siis jo tässä hetkessä, eri asia on vain, näemmekö me sitä.

ehkä on olentoja jotka ajan näkevät.

ja uskon energioihin. meistä ihmisistä kumpuaa energiaa ja esimerkiksi väriauroja; väriaurat voi syntyä ihmisen käyttäytymisestä (ketterästi liikkuvasta ihmisestä nähdään keltainen aura esim.) tai sitten tiedostamattomista energioista, en tiedä.

mutta tämä kaikki on luonnollista, ei ole olemassa yliluonnollisuutta; saattaa vain olla jotain joka on meidän käsityskykymme ulottumattomissa.

ei ole kolikkoa

ei mekkoa

shampoota

usb-kaapelia

kirjaa

muovipussia

mielikuvituksen tuotettahan nämä vain

oikeasti on vain se

mihin meidän ei haluta uskovan:

ei mitään.