älä ole typerä. luulekko sä että joku tässä maailmassa herää aamulla ja miettii, että ihanaa ku pääsee töihin?! ei kukaan pidä työstään. ei kukaan haluais mennä töihin, eikä kukaan pidemmän päälle pidä siitä mitä työkseen tekee. älä ole lapsellinen.

älä valita työstäsi. tee se mikä sun pitää, mutisematta. mä en halua kuulla sulta enää yhtään paatosta tai negatiivista sanaa tästä julmasta elämästä, niele oma osas.

älä yritä olla mikään draamakuningatar. et sä oo ainut. me ollaan ihmisiä, ja jostain me omat ongelmamme nypitään. mä oon kyllästynyt sun juttuihin. et sä oo mikää ihmeellinen. lopeta. mulla on omat samat ongelmani enkä niitä silti sulle vuodata.

hymyile kun pitää, juttele kun pitää, vitsaile kun pitää, ja sano pari valittua sanaa naapurin oudoista vaatteista. se on sun osa, ei yhtään enempää ei yhtään vähempää. mikä sä luulet olevasi.

älä nuku. tee jotain järkevää. mene työkavereiden kanssa edes kaljalle, jos ei hyödyllisempää ole. lopeta toi on jo säälittävää. mitä jumalauta suklaata sä täällä syöt kontrolloitko sä elämääsi nyt yhtään. sun elämä menee sekunnissa ihan pilalle tätä menoa.

sä oot aina tollainen. ihan sama onko marraskuu vai maaliskuu, ainut mikä sulla muuttuu on tekosyyt. jumalauta rupee ny tekee itelles jotaki.