1. menin kaverin luo, ja kysyin pääsenkö käymään suihkussa. kaveri sanoi joo, paitsi heillä ei oo sähköä. 0.7m x 1.5m kokoisen yhdistetty wc ja suihku -huone oli pilkkopimeä ja suihkusta tuli jääkylmää vettä -olisi varmasti tullut lumikalikoita selkään jos suihkunrei'istä olisi vain mahtunut. mukisematta kävin suihkussa, kun en hikisenä halunnut kylmettyä ja sairastua. ei tässä nyt olla lellikersoja, ajattelin.

2. "poikaystävä" sanoi tänään, että en syö tarpeeksi. !!!! mitäs vittua. ensinnäkin, mitäs se hänelle kuuluu mitä minä syön. toisekseen, syön ii-han hyvin.

3. ilkeintä mitä ihminen voi tehdä, on sanoa että nähdään vaikka ei nähdäkään. antaa toiveita tapaamisesta, mutta ei toteuta sanojaan. tämä on ilkeää nimenomaan silloin kun henkilö ei ole missään vaiheessa aikomassakaan tavata toista ihmistä, tai ei ole perustetta miksi henkilöä ei voisi tavata (huom! peruste ei ole huono tai hyvä tekosyy, peruste on kun äiti kuoli tai kun koko maahan tuli juna- ja bussilakko eikä mulla oo ajokorttia eikä kukaan lähe mua ajamaan 200km päähän). käytännössähän tässä on kyse kahden ihmisen keskustelusta, jossa sovitaan että tavataan: toiselle henkilölle tapaaminen on tärkeämpi kuin toiselle koska toiselle henkilölle tämä ystävyyssuhde merkitsee jostain syystä enemmän. jolle ystävyyssuhde ei merkitse niin paljoa, hän kohteliaisuudesta sanoi että tavataan vaan, vaikka ei oikeasti viitsi nähdä vaivaa asian suhteen, esim. oman ahterinsa raahaamista paikalle. tai hän haluaa ilkeillä tälle toiselle ihmiselle (hahaa! näetkös kuinka riippuvainen sinä minusta olet! mutta minäpä en olekaan riippuvainen sinusta! kärsi, sinä, kärsi!). asiaan, kenenkään ei pitäisi luvata että joo tavataan tavataan, sori nyt en päässy, mutta tavataan huomenna, huomenna, ensi viikolla, kuukauden päästä, jos ei ole todennäköisesti kyseistä ihmistä tapaamassa. tämä on siis ilkein mitä ihminen voi toiselle ihmiselle tehdä. nykyään yritän parhaani mahdollisella tavalla välttää tämmöisen uhkatilannepesäkkeet elämästäni, ja yrittää unohtaa ihminen ainakin sisäisestä maailmastani joka edes hiukankaan lähtee toimimaan tällä tavoin.